april 2015

Wappert vlag Decorum straks ook in Rusland?

Decorum is met regelmaat in het nieuws en zeker begin dit jaar groeide de club hard. In onderstaand artikel vertelde Henk de Jong over een handelsmissie naar Rusland - nog voordat de trammelant over de 'beestjes' begon. Hij verkende daar het marktpotentieel voor de aangesloten kwekers:


Tholen - Decorum Plants&Flowers is het uithangbord van een steeds grotere groep kwekers. Het merk doet pogingen diens naam in steeds meer landen te vestigen en Rusland is er daar één van. “Rusland is een markt waar nog altijd veel kwaliteit heen gaat en waar dus een interessant potentieel voor Decorum ligt.” Dat vertelt Henk de Jong, commercieel manager bij Orchios en vertegenwoordiger van Decorum op een handelsreis naar het land van afgelopen week.Comité
De Jong bezocht namens Decorum verschillende overheidsinstanties en handelspartijen. “Zo ben ik bij het comité voor internationale handelsbetrekkingen en bij de Kamer van Koophandel geweest. Je moet het zien als een promotietour waarbij ik in dit geval het gezicht van Decorum ben. Maar achter mij staat een hele werkgroep en met zijn allen werken we hard om dit project te laten slagen en boren wij tal van andere promotieactiviteiten aan. Flowerexperience, de Russischtalige website waarop wij onze producten promoten, is onder andere een partij die ons daarin ondersteunt.

Wat heel belangrijk is, is dat wij geen directe handelspartij in de markt zijn. Wij zijn geen exporteurs en hebben ook niet die ambitie. De handel verloopt via een uitgebreid dealersnetwerk en dat netwerk hebben wij keihard nodig. Deze reis is, zoals gezegd, een promotietour: een partnership met onze dealers om hand in hand deze lastige markt in te gaan.”
Voor meer informatie:
Orchios
Henk de Jong
Vlietweg 22c
2671 NC Naaldwijk
T: +31 - (0)174-642492
F: +31 - (0)174-642497
E: henkdejong@orchios.nl
www.orchios.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven