Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
kasproducten gecombineerd

Hollandser wordt het niet: tulpomaat of tomatulp

De tulp is een van de meest iconische producten van het merk Nederland en de tomaat is een van onze belangrijkste exportproducten. Wat krijg je als je deze twee combineert? De tomatulp. Of de tulpomaat - wat je wil.



Het is geen innovatie van een chique marketingbureau om het imago van Nederland te verbeteren, maar gewoon een trucje van de Poolse foodblogger Biblia Smakow.

Ze gaat aan de slag met cherrytomaten, bieslook, kwark, basilicum, zout en peper en maakt daar dertien tulpen van. "Dertien, omdat boeketten altijd een oneven aantal bloemen moeten hebben", besluit ze.



Niet zo'n fan van tomaten? Kies dan voor dit fleurige arrangement paprika-bloemen, met een hartje van radijs.
Publicatiedatum: