Koen Broekhuizen, Koen Pack

Koen Pack pakt uit met 20 jarig jubileum

In 1996 zijn de oprichters van Koen Pack BV, Koen en Cristol Broekhuizen, Koen Pack BV gestart in Uithoorn. In onderstaande vertelt Koen Broekhuizen over het 20 jarig bestaan van Koen Pack BV in Nederland, 15 jaar in USA, 10 jaar in Colombia en 5 jaar in Canada.

“Toen wij 20 jaar geleden begonnen in ons kleine kantoor vanuit huis in Uithoorn, hadden we niet kunnen bedenken dat we zouden uitgroeien naar zo’n internationaal bedrijf met meer dan 75 medewerkers in Nederland, Canada, USA, Colombia, Kenia, China en Duitsland. We zijn heel blij met onze medewerkers die dit voor elkaar hebben gekregen en daarom hebben we afgelopen zaterdag een spectaculair feest gevierd. Vanaf ’s middags was iedereen verkleed aanwezig in ons omgebouwde magazijn om daarna door te feesten met de Toppers in de Amsterdam Arena. Later dit jaar zullen wij naar de andere vestigingen reizen, want ook onze vestiging in Miami bestaat dit jaar 15 jaar en in Colombia zijn we al 10 jaar actief. Daarnaast vieren onze medewerkers in Canada dit jaar het feit dat er al ruim 5 jaar hoezen, plantverpakkingen en bijstekers verkocht worden aan kwekers en groothandel.Assortiment
De ontwikkeling van bloemen en plantenhoezen staat niet stil, we hebben dit jaar de Smartsleeve geïntroduceerd waarmee een boeket de meerwaarde krijgt van een hand gebonden bos terwijl het sneller werkt en een mooie uitstraling heeft. Op onze websites www.koenpack.com staat het volledige assortiment, naast de hoezen waar het allemaal mee begonnen is, ook vellen en doekjes, potten van diverse materialen, bijstekers en accessoires voor de tuinbouw en bloemisterij. Veel handel wordt verkocht via de groothandel naar de supermarkten in de hele wereld. Zo moet je niet vreemd opkijken als je bij Tesco in Londen of bij Safeway in Tuscon, Arizona een boeket of plant met onze design hoes erom tegenkomt!

Klanttevredenheidsenquête

Vanuit onze magazijnen worden er dagelijks pallets met goederen verzonden naar groothandels in Europa, door ons goede logistieke distributiesysteem zijn leveringen vaak al binnen 48 uur op de plaats van bestemming. Door ons motto ‘The Personal Touch’ geven de klanten ons volgens de laatste klanttevredenheidsenquête een gemiddeld cijfer van 8+ voor onze service, klantvriendelijkheid en snelheid van leveren. Daar zijn we best trots op.”

Zijn er nog andere ontwikkelingen gaande op verpakkingsgebied?
“We kijken naar de milieu aspecten van het gebruik van grondstoffen in China en onze andere productie locaties en we werken aan de ontwikkeling van minder milieu belastende verpakkingen voor de bloemen en planten industrie. Verder zijn we ondertussen ook bezig met ontwikkelingen om uit te breiden in Ecuador, omdat we zien dat de vraag naar bloemen vanuit Zuid-Amerika steeds groter wordt. Hiermee hopen we onze klanten in USA sneller en met op maat gemaakte hoezen te kunnen bedienen. We zien nog steeds een groei in ons mooie bedrijf en hopen dat de verpakkingen van Koen Pack op een dag wereldwijd te vinden zijn, van China tot Zuid Afrika.”

Voor meer informatie:
Koen Pack
De Loetenweg 8
1187WB Amstelveen
T: +31205452470
E: sales@koenpack.com
www.koenpack.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven