FlowerTrials van start

Tholen - U hoeft niet te twitteren om op Twitter 'FlowerTrials' in de zoekbalk rechtsboven in te voegen. Doet u dat en u hoeft eigenlijk nergens meer naartoe, want u kunt werkelijk overal binnen kijken. Het illustreert hoe zeer het evenement leeft, laat zien dat delegaties uit alle hoeken van de wereld zijn afgereisd en dat kosten nog moeite gespaard worden om goed voor de dag te komen.


Deze drie dames vormen het nieuwe marketing team van Florist. Kim Westhoff (links) is een vertrouwd gezicht, Lisanne Fabriek en Saskia Bakker zijn beiden anderhalve maand bij het bedrijf. Op de trials veel aandacht voor de Garvinea.


Eigenaar van Agrion André Smaal met een 'ultra novelty'. Zo nieuw, dat men nog niet toegekomen is aan het verzinnen van een naam.


Een indrukkende presentatie bij Agriom. Het kunstwerk heeft men "Dutch Mountains" gedoopt.


Bij Takii Seeds in Aalsmeer zijn o.a. ook Ge en Anneke Bentvelsenvan ABZ Seeds weer aanwezig en trakteren de bezoekers op aardbeien.


De dames van Fleuroselect go blue. Verschillende veredelaars komen aanwaaien, zo melden ze op Twitter, zoals hier de 'GoldMedalwinner' Van Hemert & Co, met de Calendula Calexis Orange.


En over buitenlandse delegaties gesproken: vanuit Japan is een airbus vol geland. Hier zit het gezelschap in het World Horti Center.

Ook wij zijn uiteraard van de partij en komen graag langs voor een fotootje. Zelf een noviteit of iets bijzonders uitlichten kan natuurlijk ook, stuur vooral even een mailtje!

Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven