Vernieuwde Quick Plug bundelt 75 jaar kennis en ervaring

Tijdens GreenTech in de RAI in Amsterdam toont Quick Plug haar geheel vernieuwde merkidentiteit met een opvallende stand en spraakmakende press release.

The evolution of roots
Quick Plug bundelt de krachten van Grow-Tech Inc. (US), Quick Plug (NL) en Omni Growing Solutions (CN). De drie bedrijven vormen nu één krachtige en onafhankelijke partij die opereert in de wereldwijde pluggenmarkt voor de professionele tuinbouw, bomensector en landbouw. Met deze bundeling is er 75 jaar aan kennis en ervaring samengebracht. Quick Plug biedt een breed scala aan verschillende concepten en segmenten voor het kweken van diverse gewassen. De nieuwe huisstijl en haar pay-off: The evolution of roots benadrukken het innovatieve karakter van het vernieuwde Quick Plug.


GreenTech
Quick Plug is al een gevestigde naam, maar biedt door het samengaan van de drie bedrijven een nog breder assortiment aan producten én kennis. En daar hoort een nieuwe merkidentiteit bij! De lancering hiervan vindt plaats tijdens de GreenTech (12-14 juni). In de stand is de nieuwe huisstijl en het complete assortiment te vinden. Tijdens een speciaal moment om 10 uur ’s morgens op de openingsdag wordt voor de genodigde pers de huisstijl officieel onthuld. Voor de Noord-Amerikaanse klanten doet Quick Plug de lancering nog eens ‘dunnetjes over’ tijdens Cultivate ’18 in Ohio, USA (14-17 juli).

Nieuwe website
Ook online is het vernieuwde Quick Plug te vinden: www.quickplug.global is de gloednieuwe en zojuist gelanceerde website.


Publicatiedatum :


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven