Orchideeënkweker zet deuren open

Tholen - Het is druk in sierteeltland. De Dutch Lily Days zijn in volle gang, de Flower Trials staan voor de deur en de inspiratie events zijn niet van de lucht. Bedrijven gaan massaal de boer op om hun producten te tonen.


Deel van het SO natural Sales Team. Van links naar rechts: Ben Vlaanderen, Ad Schouten, Annemarie Veerman en Sarah Tazari.

SO natural doet niet mee aan de trials, maar zet de deuren in Moerkapelle de aankomende dagen zelf open. “We zijn een beetje eigenwijs”, lacht Ben. Over de veelheid aan evenementen maakt hij zich niet zo druk. “We zullen misschien wel bedrijven missen, maar de bedrijven waar we veel mee samenwerken, komen echt wel. Totaal verwachten we zo’n 50 bedrijven te ontvangen.”
Martin Lekkerkerk (Entrepreneur at Lekkerkerk Green Business) en Maarten van Soest (Projectmanager teelt SO natural) zijn van de partij.Tijdens de open dagen laat het bedrijf de nieuwe arrangementen van 2019 zien. Daarnaast worden er lezingen gegeven over duurzaamheid en staat er elke dag een wijnproeverij op het programma.

De Open Days duren nog tot 14 juni. Aanmelden kan hier.


Voor meer informatie:
SO Natural
T. 079 - 593 52 10
F. 079 - 593 52 22
E. info@sonatural.nl
www.sonatural.nl

Publicatiedatum :
Auteur:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven