winnaar Belgische SafeShops awards

Plantiful.be beste webshops in België

Amper 6 maanden na de lancering van hun webshop voor vetplanten en cactussen, Plantiful.be, mogen Ellen Boeckx & Mathias Vissers uit Westerlo hun eerste award op zak steken.

Op donderdag 8 maart werden de Belgische SafeShops awards uitgereikt, een onafhankelijke verkiezing van de beste webshops in België, vergeleken op basis van kwalitatief onderzoek. Plantiful.be mocht daar de “Brilliant Concept Award” in de categorie small in ontvangst nemen en moest het daarbij afleggen tegen andere genomineerden zoals So Baggy, Worldline, Royal Boch, KinderenKoning, Kees Smit, ..“Je maakt enkel kans op een nominatie als je webshop volledig voldoet aan de regels, zowel qua wetgeving als veiligheid. De nominatie was dus sowieso al een erkenning dat we volledig volgens de regels van de kunst onze webshop uitbaten” aldus Mathias.

“Het fijne aan deze award is dat het geen populariteitsstemming is tussen de verschillende kandidaten met een strijd om de meeste stemmen, maar dat de uitreiking gebeurt op basis van een tevredenheidsonderzoek, gevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Enkel bij mensen die in het afgelopen jaar een bestelling hebben geplaatst op desbetreffende webshops,” verduidelijkt Ellen.En nu?
“We blijven keihard aan onze webwinkel werken om stap voor stap elke dag te groeien in onze nichemarkt. Onze lijst met ideeën en ambities is nog lang, dus we weten nog wel wat doen,” lacht Mathias.

De webshop is te vinden via www.plantiful.be. Wie online een bestelling plaatst, kan de plantjes een paar dagen later thuis verwachten.
 
Meer informatie over de SafeShops Awards vindt u hier; voor meer informatie over Plantuful.be, zie de website of neem contact op met Ellen Boeckx of Mathias Vissers (mail, +32 474 50 98 84 (Mathias)).


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BPnieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven