Nieuwe speler in auditing in boomkwekerijsector Plant Patrol

Plant Patrol is een nieuwe partij binnen de boomkwekerijsector die onafhankelijke audits uitvoert op verzoek van bijvoorbeeld royalty management bureaus en veredelaars. Ook voor wie wil weten met wat voor bedrijf men zaken gaat doen, is Plant Patrol een goede partner.

Bij een Plant Patrol-audit wordt een bedrijf in kaart gebracht aan de hand van een vooraf vastgestelde vragenlijst. Aspecten die aan bod komen zijn o.a. bedrijfsvoering en royaltyadministratie. Naast een totaalaudit kan gekozen worden voor alleen een telling waarbij gekeken wordt of opgaven door een licentienemer kloppen met de werkelijkheid. Ook is het mogelijk om een etikettenlijn te laten controleren op juiste weergave van naam en kwekersrechtnummer. Voor elke audit wordt met de opdrachtgever afgestemd wat het doel van de audit is en welke aspecten in de rapportage terug moeten komen.

Initiatiefnemer van Plant Patrol is Diantha Slingerland. Zij is opgegroeid als kwekersdochter en inmiddels al vele jaren werkzaam in sector. Daarnaast heeft zij veel ervaring opgedaan met het uitvoeren van audits in de food sector. Deze ervaring neemt zij graag mee bij het uitvoeren van de audits voor Plant Patrol. Uitgangspunt bij de audits blijft te allen tijde om in goed overleg met beide partijen – opdrachtgever en auditee – tot een heldere rapportage te komen. Op basis van de rapportage krijgt de opdrachtgever een goed beeld van het bedrijf en kan de auditee aan de hand van eventuele verbeterpunten verder professionaliseren.

Voor meer informatie:
Plant Patrol
Het Rond 99
3995 DN Houten
M: +31 (0)6 38412671
E: info@plantpatrol.eu
www.plantpatrol.eu


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.