verhuisbericht

Luiten Kwekerij van 18.000 naar 30.000 m2

Na iets meer dan een half jaar bouwen, kan Luiten Kwekerij dan toch echt zeggen dat ze gaan verhuizen naar de nieuwe locatie in Pijnacker.

Het nieuwe adres wordt:
Hoefslag 2a
2641 ZZ Pijnacker

De e-mailadressen en telefoon nummers blijven gelijk.

Aan de Hoefslag 2a te Pijnacker hebben wij een nieuw bedrijf gerealiseerd van 30.000m², voorheen was dit 18.000m²," vertelt Sander Kerklaan. "Hierdoor kunnen we de handel in onze Mediterrane producten naar een hoger level brengen en de voorraad vergroten. Hierdoor kunnen we sneller een geacclimatiseerd product leveren en ook grotere aantallen hierin."Daarnaast is ook de doelstelling om jaarrond het complete Yucca aanbod leverbaar te hebben. Hierdoor kan de kweker een zo breed mogelijk assortiment aanbieden.


 
Daarnaast is er een verwerkingsruimte van 3.000m² gerealiseerd. Sander: "Hierdoor hebben wij, naast het bredere assortiment en grotere aantallen, de mogelijkheid om grote orders op onze eigen locatie te verwerken en nóg beter de kwaliteit borgen. Hiertoe huurden wij voorheen verwerkingsruimtes op andere locaties."

Begin januari zijn ze al gestart met het oppotten van Yucca stammen op de nieuwe locatie. Ook zijn de afgelopen weken de nodige vrachtwagens aan het pendelen geweest om de voorraad Mediterrane planten en Yucca van de oude locatie naar de nieuwe locatie te brengen.Vrijdag 26 januari is het bedrijf vanaf 12.00 uur gesloten. Vanaf dit moment zal het kantoor en hiermee alle computersystemen verhuisd worden. Vanaf maandag zijn ze weer volledig bereikbaar. "Wij zien de toekomst met vertrouwen tegemoet en gaan er van uit dat wij zonder al te grote problemen ons kunnen settelen op de nieuwe locatie", besluit Sander.Voor meer informatie:
Luiten Kwekerij
Sander Kerklaan
Hoefslag 2a
2641 ZZ Pijnacker
Tel: 0031 (0)10 521 36 43
Fax: 0031 (0)10 522 00 99
Mob: 0031 (0)623 48 08 22
sander@luitenkwekerij.nl
www.luitenkwekerij.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven