Marc Eijsackers verlaat Bloemenbureau Holland

Marc Eijsackers zal per 31 maart Bloemenbureau Holland (BBH) verlaten. Hij was sinds januari 2014 directeur. Bestuursvoorzitter Boy van Droffelaar: “Marc heeft de afgelopen jaren veel bijgedragen aan BBH. Zo heeft hij in de periode na de reorganisaties het Bloemenbureau met spraakmakende campagnes en content samen met zijn team van communicatieprofessionals weer op de kaart gezet. Er zijn nieuwe samenwerkingen met Europese partners aangegaan. Daarnaast is BBH onder zijn leiding financieel gezonder gemaakt."

De afgelopen periode heeft het Bestuur van BBH in nauwe samenspraak met stakeholders uit de Sierteeltsector een strategische heroriëntatie en daaropvolgend verandertraject ingezet. Hiermee is voor BBH dan ook een nieuwe fase aangebroken. Daarbij past een ander type leiderschap.

Wie Marc gaat vervangen is op dit moment nog niet bekend. De werving van een nieuwe directeur, die leiding gaat geven aan de nieuwe sectorpromotie-organisatie is in een vergevorderd stadium. Deze directeur gaat de reeds ingezette veranderingen verder vormgeven en implementeren. Marc zelf denkt nog na over nieuwe uitdagingen en sluit daarbij niets uit.

bron: Bloemenbureau Holland

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.