Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe stand voor 3 Kwakelse bedrijven

De 3 “zusterbedrijven” De Zonnebloem Jonge Planten bv, Henk Braam bv en MicroFerns bv staan dit jaar uiteraard weer op de IPM in Essen. Voor het 9e jaar op rij doen ze mee aan deze internationale plantenbeurs. ”Dit is voor ons dé beurs om klanten vanuit Nederland maar ook uit de hele wereld te ontmoeten” aldus Bart Oostveen. De stand is hal 2 waar de meeste leveranciers van jonge planten staan in deze productgroepen.



Dit jaar is er voor gekozen om de standbouw en ontwerp niet meer zelf te doen maar dit uit te besteden. “We wilden onze uitstraling professionaliseren” aldus Bart. Na een paar gesprekken met verschillende standbouwers is de keuze gevallen op Maakmeester van Laura Groen en Richard van der Meijs. “Na het eerste gesprek zijn Laura en Richard aan het tekenen geweest en het eerste ontwerp was heel anders dan we gewend waren maar wel al gelijk de frisse blik waar we naar op zoek waren.” aldus Cris Oostveen. Er is voor gekozen om aan de wanden de gezaaide varens van Henk Braam bv en de weefselkweek varens van MicroFerns bv te plaatsen. De kuipplanten van De Zonnebloem Jonge Planten bv zijn gecentreerd op de balie.



Deze nieuwe stand geeft op een strakke en overzichtelijk manier aandacht aan alle activiteiten in een sfeer die de gedrevenheid naar perfectie en vernieuwing van de drie bedrijven uitstraalt. En ook tijdens een bezoek aan de stand kunt u ervaren dat eerlijkheid en persoonlijk aandacht voorop staat.



De nieuwe stand van deze 3 Kwakelse bedrijven heeft standnummer 2B12 en kom gerust allemaal een kijkje nemen!


Voor meer informatie:
De Zonnebloem Jonge Planten
www.zonnebloem.com

MicroFerns bv
www.microferns.com

Henk Braam bv
www.henkbraam.nl

Maakmeester

www.maakmeester.nl

Publicatiedatum: