Pierre Demesmaeker, FotoCCar:

"App biedt oplossing voor hoofdbrekens productfoto's"

Tholen - FotoCCar brengt binnenkort een app op de markt, die kwekers in staat stelt met een druk op de knop realtime productfoto’s op de eigen website te zetten. Het bedrijf, dat bekend is van de mobiele fotokarren, maakt daarmee ingewikkeld gedoe met kabeltjes en geharrewar met websites verleden tijd.

“Het grote voordeel”, weet Pierre Demesmaeker, “is dat hiervoor geen IT kennis vereist is. Ideaal voor de kweker, waar het kweekwerk meer aandacht krijgt dan promotie maken.”Beeldveilen
De app is vanzelfsprekend ook geschikt voor handelsbedrijven, veilingen, exporteurs etc. Ook vormt de app een uitkomst in het ‘beeldveilen’, waarbij op de klokken van ieder product een foto dient te worden getoond.

De nieuwe app is ontwikkeld door Ecoverde en werkt aldus: men kiest op de eigen website een item, maakt een foto en klikt dan op ‘verstuur’. De foto wordt dan onmiddellijk gekoppeld aan het gekozen artikel, waarbij aan ieder artikel zoveel foto’s gekoppeld kunnen worden als men maar wil. E.e.a. werkt middels een VPS (virtual private server) en is geschikt voor Android. Aan een versie voor de Iphone wordt gewerkt.Grootgroen
FotoCCar zal de innovatie voor het eerst presenteren op Grootgroenplus van 4 t/m 6 oktober in Zundert. Later volgt ook nog een beursdeelname aan de IPM en Myplant. “Een beurs waar potentiële klanten onze artikelen 'in het echt' kunnen bekijken, is voor ons de beste reclame”.

Voor meer informatie:
FotoCCar
Pierre Demesmaeker
Lenniksebaan 1358
1602 Vlezenbeek
T: +322 569 28 90
E: info@fotoccar.eu
www.fotoccar.eu

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven