Nieuwe vrachtwagen voor Jarini

Deze week is er een nieuwe aanwinst bij Jarini Dienstverlening afgeleverd. Het bedrijf is de trotse eigenaar geworden van een nieuwe MAN TGX 26.360 bakwagen met XLX cabine met een euro 6C motor. Men heeft gekozen voor een XLX cabine, zodat op de plaats van het bed twee extra zitplaatsen konden worden gecreëerd en er zodoende dus vier personen mee kunnen.Voor Jarini betekent de aankoop dat zij klanten, waarvoor ze onder andere trays en potten vullen in hun bedrijfshal als ook op locatie, nog beter van dienst kunnen zijn. Dit komt met name door de grotere beladingscapaciteit, die van 16 naar 18 pallets is gegaan. Ook kunnen zij nu meer machines meenemen.

De vrachtauto is geleverd door van Leeuwen Truckservice uit Maasdijk. Voor de carrosserie opbouw is gekozen voor Stenis Carrosseriebouw.

De afgelopen jaren is Jarini Dienstverlening begonnen met het uitbreiden van hun diensten aan bedrijven in de tuinbouwsector en groententeelt. Al jaren thuis in de oppotsector kan men bij Jarini ook terecht voor o.a. het ontsmetten en vullen van trays, het uitzetten en wijder zetten van potten en de verhuur van machines en personeel.


Voor meer informatie:
Jarini Dienstverlening
Daan Kuik
Hoogweg 2
2678 KV De Lier
T: 0174 – 516668
E: info@jarinidienstverlening.nl
www.jarinidienstverlening.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven