De Vakbloemist

Verbinding zoeken tussen kweker en bloemist

Het platform De Vakbloemist lanceerde afgelopen week haar samen groeien programma voor de sector in de vorm van een partnerpagina op haar bloemistenplatform. Na eerdere gezamenlijke promoties met kwekers en lokale bloemisten én gezamenlijke beursuiting is het nu tijd voor een volgende stap.

Op het online platform biedt De Vakbloemist (Master Florist) de partners/kwekers de ruimte zichzelf te etaleren en hun verhaal te doen aan de bloemist. "Momenteel is er sprake van een enorme disconnectie tussen kweker en bloemist" aldus Jan Huisman, één van de oprichters. "Door hiervoor aandacht te maken en vragen op het platform stellen we de kweker/partner in staat zijn verhaal te doen en zichzelf te etaleren aan de bloemist op diens eigen profielpagina, op deze wijze kunnen onze leden het verhaal achter bloemen nog beter overbrengen aan de consument."

Kort na lancering meldden zich al gelijk verschillende kwekers aan, waaronder o.a. Peter Zwinkels, Ben van der Kooij Orchids, Vreeken Bouvardia, Dracaenakwekerij "De plaats", Amigo Plant en van den Berg Roses.

Vooralsnog kent de de profielpagina momenteel ruimte voor het verhaal van de kweker en een persoonlijke presentatie van de kweker/partner. De volgende stap is het koppelen van informatie aan de interne systemen van het platform. Informatie zoals beschikbaarheid, producten en assortiment, nieuwe introducties en meer informatie zijn allemaal relevant voor de bloemist in Nederland alsook daarbuiten.


Voor meer informatie:
De Vakbloemist
Jan Huisman
M: +31(0)642050257
E: jan@devakbloemist.nl
www.devakbloemist.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© BPnieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven