Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"De Vakbloemist introduceert sectorprogramma "Samen groeien"

De Vakbloemist introduceerde deze week haar nieuwe programma "Samen Groeien" tijdens een kwekersmeeting bij Van der Lugt. Het programma en platform staan voor digitalisering en verbinding tussen sector en bloemist.



De sterk groeiende organisatie voor de bloemist houdt zich al vanaf de start nadrukkelijk bezig met bruggen te slaan tussen bloemisterij en sector. Jan Huisman, medeoprichter van het platform: "Alle partijen hebben elkaar nodig voor een substantiële en duurzame toekomst, het elkaar leren kennen en onderkennen vormt een primaire voorwaarde in dit proces".

Afgelopen week presenteerde De Vakbloemist haar partnerpagina's aan een eerste groep deelnemende kwekers. De profielpagina's vormen een digitaal informatiekanaal voor de bloemist waar het verhaal rondom bloemen kan worden verteld en worden gevonden, de kweker zichzelf kan profileren en de beschikbaarheid rondom soorten en introducties zichtbaar zullen worden.



De partnerpagina's zijn niet alleen bedoelt voor kweker, óók brancheverenigingen, leveranciers, veredelaars die op zoek zijn naar een kennispartner en direct(er) contact met de bloemist zijn welkom.

Voor meer informatie:
De Vakbloemist
Jan Huisman
M: +31(0)642050257
E: jan@devakbloemist.nl
www.devakbloemist.nl
Publicatiedatum: