Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
machine Havatec verder geoptimaliseerd

Jong én houterig hortensiagewas netjes gebost met Quality Buncher 2.0

Tholen - Afgelopen twee seizoenen is Havatec druk bezig geweest om de Quality Buncher 2.0 met de egelband ontbladeraar geschikt te maken voor hortensia. Met de nodige aanpassingen is deze Havatec machine nu geschikt voor zowel jong/zacht, als houterig gewas.

"De Quality Buncher 2.0 snijdt, ontbladert, telt en bindt de bloemen. Door het wegnemen van deze acties uit het huidige productie proces, ontstaat er veel rust en een aanzienlijke arbeidsbesparing", vertelt Alex Rozema. "De Quality Buncher 2.0 kan op diverse lengtes afsnijden en instelbaar aantal stelen bossen (in alle redelijkheid van volume, bij Hortensia wordt vaak op 5 stuks gebost)."

Het resultaat met jong én houterig gewas kunt u zien in onderstaande video:

Het Quality Buncher 2.0 concept is succesvol geïnstalleerd in diverse gewassen. Voorbeelden zijn violieren, pioenrozen, chrysanten, anjers, euphorbia, lisianthus, tulpen, alstromeria, helianthus, irissen, lelies, duizendschoon en vele anderen. Video's waarin te zien is hoe verschillende gewassen met de Quality Buncher verwerkt worden vindt u hier (YouTube kanaal Havatec).

Voor meer informatie:
Havatec
E: info@havatec.nl
www.havatec.nl

Publicatiedatum: