Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
open dag op zaterdag 17 augustus

Van der Peijl Tuinplanten grondig vernieuwd en uitgebreid

Tholen - Van der Peijl Tuinplanten heeft een grondige make-over gekregen. Loods, kantoor en kantine zijn vernieuwd en ook is de logistieke toegang sterk verbeterd. Nu, na acht maanden bouwen, worden de puntjes op de i gezet en nodigt men belangstellenden graag uit een kijkje te komen nemen.

Tien jaar geleden verhuisde Van der Peijl Tuinplanten van Bavel naar Zundert, waar ze de toenmalige kwekerij van Adrie Jochems aan de Rucphenseweg kochten. Hoewel de kwekerij in Bavel reeds 35 jaar bestond was verhuizen noodzakelijk, omdat de uitbreidingsplannen van kweker Jean-Pierre van der Peijl niet pasten in het bestemmingsplan van de Gemeente Breda.


Vooraanzicht. Het geheel is gebouwd door VDH Foliekassen

Factor vier groter
Nu tien jaar verder is het bedrijf, incl. voor wat betreft het aantal medewerkers, met een factor vier gegroeid. De huidige toegang aan de Rucphenseweg was al enige jaren te klein voor het vrachtverkeer, maar ook de loods, het kantoor en de kantine werden te klein. "Daarom is afgelopen november gestart met een nieuwbouw aan de Eldertstraat, waar ons bedrijf ook aan grenst. De Rucphenseweg wordt nu vrijwel volledig ontlast en aan de Eldertstraat is er plaats voor vier vrachtwagens op het erf. Verder zijn ook de kantine en het kantoor vergroot en nu weer helemaal van deze tijd", vertelt Jean-Pierre van der Peijl.

Open dag
De nieuwe verzendhal beslaat 1400m2, het nieuwe kantoor telt 300m2. Op zaterdag 17 augustus organiseert de tuinplantenkweker een open dag. Iedereen is welkom en kan een ronde doen over de buitenvelden (6ha), door de kassen (2ha) en door het nieuwe bedrijfspand. Ook is er voor de kinderen een springkussen en een speurtocht geregeld.

Jean-Pierre van der Peijl, vorig jaar op de Garden Trials and Trade.

Het bedrijf is geopend van 11 tot 17 uur. Het adres is Eldertstraat 1a, Zundert. Klik hier voor een flyer.

Voor meer informatie:
Van der Peijl Tuinplanten
E: info@peijl.nl
www.peijl.nl

Publicatiedatum: