Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
ANSU Vanda

Anco fuseert met Thaise veredelaar Suphachadiwong Orchids

Tholen - Zondagavond vierde men bij Anco pure Vanda een 'mega dik feest'. De kwekerij bestaat 25 jaar. Tegelijkertijd hield het bedrijf met het ontkurken van de champagne op te bestaan. Althans, in de meest letterlijke zin van het woord, want uiteraard stopt men niet met het kweken van prachtige Vanda's. Alleen, vanaf nu is Anco pure Vanda niet langer Anco pure Vanda, maar Ansu Vanda. De kwekerij van Steef van Adrichem en Ed Helderman is gefuseerd met de Thaise veredelaar van o.a. de bekende Vanda orchideeën Suphachadiwong Orchids, met wie men al vanaf het begin een samenwerking heeft.

"Dat had natuurlijk helemaal niemand zien aankomen", zo laat een trotse Steef van Adrichem in een reactie weten. Anco gaat volledig op in het nieuwe bedrijf, waarin de aandelen fifty-fifty verdeeld zijn. Suphachadiwong brengt alleen de vanda-varieteiten bestemd voor de Europese markt exclusief onder in Ansu.

Voor het feest had men klanten, vrienden en familie uitgenodigd, als ook de Floral Fundamental Ambassadors: Europees kampioen Master Florist Tamas Mezoffy, Dimitri Turcan uit Rusland, Moniek van de Berghe en vele andere floral artists uit heel Europa waren present.

Als klap op de vuurpijl werd de eerste echt grootbloemige witte Vanda gedoopt : de Ansu No1.

Foto's van het feest van afgelopen zondag vindt u op de Facebook pagina an Anco.

Voor meer informatie:
Ansu
Middenzwet 22a
2291 HM Wateringen
T: 01740290908
E: steef@ancovanda.com
www.anco-pure-vanda.nl

Publicatiedatum: