Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage : Spring Fair Aalsmeer

Tholen - Sinds jaar en dag vinden perkgoedkwekers en de handel elkaar op de Spring Fair in Aalsmeer. Zoals eigenlijke alle voorgaande jaren was de stemming prima: netto worden de planten goed verkocht, de consumenten lopen ermee weg en er wordt weinig tot niet geklaagd.

Sure Plants, met Fret en Jack Beekhuizen en in het midden in kleermakerszit Luuk Donker; Anita Kap van Kwekerij Freek v.d. Velden, samen met Dolf van Heijningen en Ilse van der Zwet van RFH; de zelfverklaarde 'Top off the Springfair' Boris van der Drift, Gertjan Rigter en Joey Hufman van Kébol + verkoper Martien Komen; en de echte helden van de beurs, die ervoor zorgden dat iedereen weer voorzien was van heerlijke broodjes, koffie, thee en frisdrank.

Klik hier voor een fotoreportage

En zo ook nu weer. De usual suspects hadden zich weer gemeld en maakten er een babbeltje met hun kopers. Leuk is en blijft het informele karakter: hier even geen marketinggeweld van de dikste verdiener maar gewoon allemaal een meter en een karretje. Én af en toe nog wat planten verkopen ook.

Hans Vlekke van Sales Management RFH stond op de beurs voor o.a. 'zijn' kweker Hülsmann; Jeffrey Ammerlaan van Ammerlaan Sosef in Deep Purple Celosia-stijl; de heren Danny der Breejen, Ruud Emmerik en Nico Kortekaas, eveneens verkopers van de Sales Management afdeling van Royal Flora Holland; en Roald van Wezel van Comfort Plant Group met een mooie, doornloze bramenstruik van hun merk More Garden.

Klik hier voor een fotoreportage