Job offer - Kwaliteitscontroleur

Quality Produce International (Q.P.I.) is een toonaangevende importeur (zowel Europees als overzees product) en exporteur van ruim 400 verse producten.
Q.P.I. maakt onderdeel uit van een internationale groep van bedrijven en behoort met een omzet van ruim 170 miljoen euro tot de grootste exporteurs van Nederland. Naast een handelscentrum in De Lier beschikt Q.P.I. over vestigingen in Spanje en Duitsland.

Door vaste relaties met telers in Nederland en in het buitenland en een eigen productielocatie, kunnen de klanten in Europa jaarrond beleverd worden. Q.P.I. richt zich met haar dienstverlening op retail, wholesale, foodprocessing en foodservice. Daarnaast wordt een deel van de producten verkocht onder eigen merk, Sensation (aubergines, komkommers, paprika’s en trostomaten) en Magic (premium tomaten). Q.P.I. kent een grote mate van flexibiliteit waarbij service hoog in het vaandel staat. “Wat we afspreken komen we na” is het credo van Q.P.I. In de afgelopen jaren is het bedrijf jaarlijks met dubbele cijfers gegroeid. Vanwege deze groei en het verstevigen van de organisatie is Q.P.I. op zoek naar kandidaten voor de volgende functie:

Kwaliteitscontroleur

(fulltime, M/V)

In deze dynamische functie word je verantwoordelijk voor controle van inkomende en uitgaande goederen, telers en/of handelsbedrijven. Hiervan maak je kwaliteitsrapporten op. Je maakt deel uit van een team, en staat in nauw contact met collega kwaliteitscontroleurs, in- en verkopers en leveranciers.

Je herkent je in de volgende functie eisen

  • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau
  • Nauwkeurige- en pro-actieve instelling
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • Besluitvaardig, standvastig en overredingskracht
  • Echte teamplayer maar kan ook zelfstandig werken
  • Goede beheersing van de Nederlandse- en/of Engelse taal
  • De bereidheid wissel- en zaterdagdiensten te draaien, geen 9 tot 5 mentaliteit
  • In het bezit van rijbewijs B

Voor de bovenvermelde vacature geldt dat de ideale kandidaat een goede kennis heeft van één of meerdere productgroepen (zoals glasgroenten en/of exoten) en graag werkt in een omgeving waar eigen initiatief, improvisatie- en doorzettingsvermogen vanzelfsprekend zijn. Wij bieden een functie in een jonge en uitdagende werkomgeving met een enthousiast team en een beloning die past bij het niveau van de functie.

Reageren op deze functie:

Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan de functie eisen? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie, voorzien van c.v., aan: hr@qpi.nl.

Quality Produce International (Q.P.I.) B.V.
Jogchem van der Houtweg 33
2678 HA De Lier

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Simone Batist, tel 0174-21 91 45 of kijk op onze website: www.qpi.nl


© BPnieuws.nl 2018