Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Paul van Kester, Beyond Chrysant, overleden

Veel te vroeg en veel te jong is onze oom en compagnon, Paul van Kester, op 52-jarige leeftijd overleden.

Paul is de grondlegger van de basis teeltprincipes van Beyond. Een gedreven visionair met een enorme liefde voor de chrysantenteelt. Kweken was zijn levensdoel. Hij zag daarbij ook altijd het grotere plaatje voor zich. Zo bedacht hij hoe we de kwaliteit en het rendement in de kassen konden verhogen door een andere inrichting op ras en assortiment. Hij was ook de eerste chrysantenkweker die succesvol een geïntegreerd gewasbeschermingssysteem ontwikkelde.

Paul wist precies wat gedaan moest worden. Hij had oog voor de kleinste details die zorgden voor perfectie. Sinds de aankondiging van zijn ziekte leerde hij ons op eigen benen staan. Alle toewijding, liefde en kennis voor de chrysantenteelt heeft hij nagelaten. De laatste maanden keek hij dan ook met goedkeurende blik en een bakkie in de hand vanaf de zijlijn. Paul was niet alleen een verrijking in ons leven, maar ook in die van de chrysantenteelt.

Wij dragen Paul voor altijd in ons hart en in ons bedrijf.

Team Beyond

Wegens de begrafenis zullen we maandagmiddag 27 februari niet bereikbaar zijn. Voor iedereen die afscheid wil nemen of condoleren is er een gelegenheid op zondag 26 februari van 19.00 – 20.00 uur in de parochiekerk H. Bartholomeus, Voorstraat 111 te Poeldijk.

Publicatiedatum: