Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eetbare rozen op het Rozenfestival in Lottum “Rozen smaken naar meer”

Tijdens het Rozenfestival in Lottum presenteren Incredibleroses en PhenoGenoroses geheel in lijn met het thema van het festival hun assortiment eetbare rozen. Deze rozen zijn speciaal op smaak veredeld.



Het assortiment bestaat nu uit zes eetbare rozen: Incredible Delicate, Incredible Delight, Incredible Spicy, Incredible Exotic, Incredible Lemon en Incredible Sweet. "De rozen zijn geselecteerd op smaak en inhoudsstoffen", zegt Willianne Sluiter van Incredibleroses. "Het zijn mooie geurende rozen die gebruikt worden als natuurlijke kleur- en smaakmaker in allerlei gerechten".

Om de bezoekers kennis te laten maken met de smaak van de roos zal kok Nadia Zerouali, op zaterdag 11 augustus 3 workshops ‘koken met rozen’ verzorgen. Eén van de eetbare rozen zal gedoopt worden en haar naam krijgen. Incredibleroses en PhenoGenoroses geven presentaties over veredeling en het kweken van de eetbare rozen. Het hele programma is te vinden op: Rozenfestival 2018.

Foto: Incredible roses

Meer informatie:
E: info@incredibleroses.nl
www.incredibleroses.nl
www.phenogenoroses.com
 
Publicatiedatum: