Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Fleurizon introduceert nieuwe varieteiten

"Markt voor sansevieria is onverzadigbaar"

"Na een 'green wave' in de jaren 70 daalde de verkoop van sanseveria's, maar in de afgelopen twee tot vier jaar lijkt de markt onverzadigbaar", vertelt Frank de Greef van importeur Fleurizon. Het bedrijf introduceert een aantal nieuwe variëteiten op de markt.

Het betreft de variëteiten Black Princess Sandy en Frozen. Beiden zijn gepatenteerd en exclusief verkrijgbaar bij Florizon. Een gerechtelijke bescherming voor nog een derde, de Green Mermaid, ligt in het verschiet.


Frozen, Black Princess Sandy en Green Mermaid.

Frank is erg enthousiast over de plant. "Sansevieria is bijna cactusachtig en gaat daarom heel lang mee. Vaak is dat vele jaren. De consument kan het water geven weken of zelfs maanden vergeten, dan nog staat hij er vrolijk bij."


CEO van Fleurizon Frank de Greef.

Fleurizon importeert het plantmateriaal uit alle hoeken van de wereld. "We willen de klant meer keus bieden. De sansevieria importeren we in verschillende formaten, hoewel de grootste soorten bijna niet meer voor handen zijn, omdat alles verkocht is. De nieuwe variëteiten vallen op binnen het assortiment en zijn slechts in kleine aantallen voorhanden."


Voor meer informatie:
Fleurizon International
Frank de Greef
+1 805 389 8980

Publicatiedatum: