Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
pand uitgebreid van 900 naar 2.000 m2

Feestelijke opening nieuwbouw Uitgeverij Boekhout

Tholen - Normaal tref je op deze site vaak verslagen en foto's aan van evenementen en open dagen in de branche, maar afgelopen weekend was Uitgeverij Boekhout zelf het middelpunt van de feestvreugde. Het afgelopen jaar is ons pand in Tholen uitgebreid van 900 m2 naar 2.000 m2 en dat was een mooie gelegenheid om onze klanten en toeleveranciers te laten zien wat we in huis hebben.



Vrijdagavond waren er zo'n 200 klanten aanwezig op de barbecue voor het pand. Iedereen kreeg een rondleiding met een toelichting over de activiteiten die er vanuit Uitgeverij Boekhout plaatsvinden. Voor veel mensen uit de branche was het de eerste keer dat ze bij ons een kijkje namen en de animo was dan ook groot. Daarbij was het een leuk moment om onder het genot van een stralend zonnetje en een barbecue mensen uit de branche te ontmoeten.



Zaterdagochtend was het de beurt aan de mensen uit Tholen. Velen hadden geen idee wat er nou vanuit de 'twee torens' allemaal gebeurt en maakten van de mogelijkheid gebruik om een kijkje in het pand te nemen. 's Middags waren alle collega's met hun familie present en verrichtte Henk Boekhout - de vader van Pieter en oprichter van het vakblad Primeur - de officiƫle opening.

Familie Boekhout

We willen alle bezoekers hartelijk bedanken voor hun komst. Tijdens de dagen hebben we een collecte gehouden voor onze oud-collega Rosalinde Neele. Roos is 26 jaar en heeft een agressieve variant van Multiple Sclerose (MS). In het buitenland is inmiddels een HSCT-behandeling mogelijk, waardoor deze ziekte kan worden stopgezet. Deze behandeling (75.000 euro) wordt echter door de Nederlandse zorgverzekeraars niet vergoed en komt volledig voor eigen rekening. Kijk ook op www.tothierennietverder.nl. We hebben vrijdag het mooie bedrag van 1.400 euro opgehaald en zullen zelf dit bedrag verdubbelen.