Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
één van 5 locaties Noordam Plants overgenomen

Fachjan breidt uit

Fachjan gaat uitbreiden met een nieuw bedrijf. Recentelijk is het koopcontract getekend voor de koop van een bedrijf van ca. 4 ha. glas op 4,6 ha. grond. Het overgenomen bedrijf is van Noordam Plants aan de Nieuwelaan in ’s Gravenzande. Noordam Plants stoot één van hun 5 locaties af om zo weer een nieuwe stap te realiseren.



Het nieuwe bedrijf is volledig in beton en belicht. De oplevering zal plaats vinden in week 20 van 2019. Er is tot die tijd een aanloop/uitloop periode om alles soepel te laten verlopen waardoor Fachjan al vanaf week 1 van 2019 extra ruimte tot zijn beschikking heeft.

Door de sterke groei van Fachjan in de afgelopen jaren en de toenemende vraag naar groene planten, zowel in Nederland als internationaal, is het nieuwe bedrijf nodig om het assortiment in de breedte uit te breiden en de aantallen te verhogen. Op deze manier kunnen wij nog beter inspelen op de vraag van onze klanten naar grote partijen, snelle levering en continue kwaliteit. De uitbreiding creëert ook nieuwe werkgelegenheid.


Voor meer informatie:
Fachjan
info@fachjan.nl
www.fachjan.nl
Publicatiedatum: