Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sakata Seed verwerft belang in Van Egmond Lisianthus

Sakata Seed Corporation uit Yokohama, Japan, heeft een minderheidsbelang verkregen in Van Egmond Lisianthus B.V. uit Rijnsburg. Sakata Seed staat wereldwijd bekend als de grootste veredelaar van Lisianthus en Van Egmond Lisianthus B.V. is bekend als de grootste producent van Lisianthus jonge planten.

De overeenkomst tussen de twee bedrijven, welke alleen van toepassing is in de regio EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika), houdt in dat Van Egmond Lisianthus B.V. het exclusieve recht heeft op de nieuwste lisianthus variƫteiten voor een maximale periode van twee jaar na de introductie van een specifieke variƫteit.


Middels deze overeenkomst streven Sakata Seed Corporation en Van Egmond Lisianthus B.V. naar de garantie en waarborging van het toekomstig aanbod van topkwaliteit Lisianthus. In de huidige markt waar de vraag naar deze prachtige snijbloem exponentieel groeit, is het uitermate belangrijk dat partijen de handen ineenslaan om te kunnen voldoen aan de alsmaar groeiende vraag naar Lisianthus. Deze overeenkomst is een bevestiging van de goede relatie tussen Sakata Seed Corporation en Van Egmond Lisianthus B.V. en zal de samenwerking voor de toekomst versterken.

Sakata Seed Corporation en Van Egmond Lisianthus B.V. zijn beide verheugd met deze positieve ontwikkeling en kijken uit naar de voortzetting van de Lisianthus als topproduct in de bloemensector.


Voor meer informatie:
Van Egmond Lisianthus
Hoogeweg 12
2231 MS Rijnsburg
Netherlands
T: 0031(0)71-4050010
F: 0031(0)71-4050019
E: info@vanegmondlisianthus.com
www.vanegmondlisianthus.com
Publicatiedatum: