Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dak zwingt eraf op de gerberakas

In de seriereeks "De (af)levering van..." neemt Royal Brinkman u elke maand mee naar een van de leveranciers. Wie zijn ze? Hoe worden hun producten gemaakt? En hoe zorgen die producten er uiteindelijk voor dat jij een betere teelt krijgt?



Muziek draagt bij aan een hogere productiviteit en een betere werksfeer. Een geluidsinstallatie is dus een slimme investering! Sol4 is een bedrijf dat geluidsinstallaties, omroepinstallaties en pauze-alarmering op maat maakt voor bedrijven in allerlei sectoren, waaronder de tuinbouw. Op basis van de specifieke situatie, het budget en de wensen stellen zij een geluidsinstallatie samen, bestaande uit een versterker en verschillende soorten speakers. De mogelijkheden zijn grenzeloos; van internetradio tot streaming audio of gewoon een CD.

In deze 'De (af)levering van' vertelt Peter van Beek, eigenaar van Sol4, meer over de mogelijkheden en de voordelen van een geluidsinstallatie in de kas. Meer informatie over de geluidsinstallaties van Sol4 vindt u hier.



Voor meer informatie:
Royal Brinkman
Woutersweg 10
2691 PR 'S-Gravenzande
t: +31 (174) 44 61 00
f: +31 (174) 44 61 50
info@brinkman.nl
www.brinkman.nl
Publicatiedatum: