Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Indrukwekkende Garvinea piramide is publiekstrekker op BBC Garderners World Live

Tijdens de BBC Garderners World Live creëerden Florist Holland, Peter Seabrook en Fresh at Burcot Garden Centre een indrukwekkende Garvinea presentatie die nog niet eerder is vertoond. Zo ontstond er een piramide van 4,5m hoog en 90m2.



De piramide van 90m2 was volledig ingericht met Garvinea de eerste echte tuin van Gerbera. De spectaculaire felle kleuren van de bloemen en de grootte van de piramide maakten dit een uitzonderlijke en opvallende presentatie in de Floral Marquee.
 
De bezoekers van het event waren erg enthousiast. Zowel over de piramide als de Garvinea. Tijdens de BBC Garderners World Live werden er ook Garvinea’s verkocht door het Fresh at Burcot Garvinea team. Op de zondag, de laatste dag van het evenement, werden 800 Garvinea’s die op de piramide stonden verkocht aan bezoekers. Deze 800 stuks waren binnen een uur verkocht.


 
De piramide was ingericht met de Garvinea series Sweet Surprise (paars), Sweet Memories (roze), Sweet Love (rood) en Sweet Honey (orange).
 
Voor meer informatie:
Florist Holland B.V.
Dwarsweg 15
1424 PL De Kwakel
T: +31 (0)297 328 229
E: info@floristholland.com
www.floristholland.nl
Publicatiedatum: