Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Almeria, Spanje, 3 - 5 oktober 2018

Internationaal congres over duurzaam water- en nutriëntengebruik

Van 3 tot en met 5 oktober 2018 vindt het internationale evenement “Sharing fertigation best practices across Europe” plaats. Dit evenement wordt georganiseerd vanuit het FERTINNOWA project en beoogt de verschillende spelers binnen fertigatie bij elkaar te brengen en actief met elkaar in discussie te gaan. Het programma is afgestemd op zowel telers, adviseurs, de onderzoekswereld, toeleveranciers als de authoriteiten.



Programma
Voordrachten door een brede waaier experten rond verschillende aspecten gerelateerd aan fertigatie: Onderstaande key note speakers zullen meer inzicht verwerven in verschillende onderwerpen rond fertigatie. De volledige lijst key note speakers wordt weldra bekendgemaakt.
  • Ing. Wim Voogt (WUR, Nederland) en Dr. Rodney Thompson (Universiteit Almeria) zijn 2 van Europa’s meest gekende experten op het gebied van irrigatie en fertigatie.
  • Dr. Matjaz Glavan (Universiteit Ljubjana, Slovenië) werpt een blik op de impact van de klimaatswijzigingen voor de tuinbouwsector.

Tijdens de namiddag worden meer praktische sessies verzorgd rond de laatste praktijkontwikkelingen. Onderzoekers, adviseurs, bedrijven, … die een toelichting willen verzorgen kunnen nog steeds een abstract indienen tot 30 juli (meer info op http://www.fertinnowa.com/call-for-abstracts/).

Demonstraties van de nieuwste ontwikkelingen rond fertigatie en irrigatie tijdens de Technologie markt: Deelnemers kunne de nieuwste sensoren, decision support systems, irrigatiematerialen, … ontdekken tijdens 2-daagse technologie markt. Technologieën vanuit gans Europa worden op deze markt verzameld. Geïnteresseerde exposanten kunnen zich nog steeds inschrijven tot 30 juli via http://www.fertinnowa.com/for-exhibitors/.

Veldbezoeken: Trek er mee op uit in de “Plastic see” en neem een kijkje achter de schermen van de serres en een desalinisatie bedrijf of kom meer te weten over de openlucht teelten in Spanje.

En natuurlijk een kans om in contact te komen met telers, toeleveranciers en adviseurs van over gans Europa!

Meer informatie vindt u terug in de Conference brochure of op de website.

Inschrijven kan via deze link.
Publicatiedatum: