Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WHC ontvangt 2.000 bezoekers

Afgelopen week ontving het WHC kennis- en innovatiecentrum bijna 2.000 bezoekers uit meer dan veertien landen. De voertaal was deze dagen niet alleen Nederlands maar ook Engels, Duits, Italiaans, Spaans, Chinees en Japans.

Bezoekers uit Europa en uit landen van de rest van de wereld, waaronder: Mexico, Australië, Zuid-Afrika, Amerika, China, Japan en Iran bezochten de stands van de deelnemende FlowerTrials-bedrijven in het WHC: Schoneveld Breeding uit Twello, Van den Bos Flowerbulbs uit Naaldwijk en Queen Genetics uit Denemarken. Commercieel directeur Schoneveld Breeding, Frans-Peter Dechering: “Wij willen ons nieuwste assortiment Cyclamen, Campanula en Primula presenteren in het centrum van de glastuinbouw; dat doen wij al vele jaren tijdens de FlowerTrials. Omdat wij ook met een stand in het World Horti Center gevestigd zijn is het een logische stap dat we hier aanwezig zijn tijdens de FlowerTrials. We hebben de samenwerking met de andere bedrijven als zeer positief ervaren”.


Frans-Peter Dechering, commercieel directeur Schoneveld Breeding ontving vele buitenlandse delegaties

Ook Decorum was tevreden over het bezoek dat zij vorige week tijdens de Summer Fair ontvingen. De telersvereniging presenteerde zich samen met zeven andere participanten in World Horti Center. Deze jaarlijkse beurs, waar kwekers hun klanten vertellen over hun nieuwe producten, werd voor het eerst in World Horti Center georganiseerd en was vier dagen te bezoeken. Dit jaar was Hanneke Frankema, bekend van de jury van Hollands Beste Bloemenstylist, aanwezig op de Summer Fair om bloemstukken te maken met het assortiment van Decorum.

De Decorum SummerFair aftermovie

Eminent Seeds, onderdeel van de Best Fresh Group uit Poeldijk en tevens participant in World Horti Center nodigde klanten uit in het onderzoekscentrum. Daar liet Eminent de exclusieve en nieuwste rassen tomaat, paprika, chilipepers in alle kleuren, maten en vormen zien.

Vanuit de Greentech, de internationale tuinbouw techniekbeurs in RAI Amsterdam, kwamen naar eigen zeggen ook vele buitenlandse overheidsdelegaties het World Horti Center bezoeken. Een rondgang langs de onderzoekskassen, de permanente beursvloer en de productpresentaties van FlowerTrials en Summer Fair gaven een goed beeld van de innovatieve tuinbouw van vandaag.

Meer foto's van de FlowerTrials en de SUmmer Fair in het WHC vindt u hier.

bron: WHC
Publicatiedatum: