Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rosenhof Odendahl in de spotlights

“Wij kweken een veelzijdig rozenassortiment in containers voor de tuin, het balkon of het terras. De klok is voor ons een `etalage´ waar we onze nieuwe producten voorstellen”, zo geeft Franz Josef Odendahl, die aan het familiebedrijf leiding geeft, aan. In de nieuwe 'Anlieferer im Rampenlicht'-video stelt Veiling Rhein-Maas Rosenhof Odendahl uit Neuss (D) aan u voor.



Nostalgie een klantenlieveling

Het bedrijf kweekt op een oppervlakte van twee hectare onder glas en plastic tunnels en op 3,5 hectare volle grond ca. 500.000 rozencontainers met meer dan 300 rozensoorten per jaar. Bij de klanten van de veiling is met name de lekker geurende rozensoort Nostalgie zeer geliefd, met een mooi wit/rood contrast.



Feedback voor verdere ontwikkeling
Naast de veilingklok verkoopt Franz Josef Odendahl zijn producten jaarrond ook via klokservice van Veiling Rhein-Maas. Wij sturen ook altijd actuele productfoto´s mee omdat we het belangrijk vinden dat klanten een goede indruk krijgen van de producten die aangeboden worden. “Ik overleg regelmatig met klanten om zo te weten te komen, wat hen bevalt en wat niet. Dat is belangrijk om het bedrijf verder te ontwikkelen en de kwaliteit alsook het aangeboden assortiment altijd op een hoog niveau te houden”, aldus Franz Josef Odendahl.

bron: Veiling Rhein-Maas
Publicatiedatum: