Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PaperArt en Tsquare Brands introduceren twee nieuwe merken

Om elkaar te kunnen ondersteunen in elkaars expertise met de introductie van “Anhängsel” & “Greetingbox”, twee nieuwe merken, hebben PaperArt en TSQUARE BRANDS een speciaal project op poten gezet.

Luciferdoosje
PaperArt is een grote speler op het gebied van bloemenkaartjes met een grote expertise in de groenbranche. De “Greetingbox” is het nieuwste concept. Dit luciferdoosje met een goodie, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, is een leuk en origineel cadeautje om te geven. Tevens kun je er een persoonlijk geschreven boodschap in kwijt.



De Greetingbox is erg leuk te combineren met een mooie Typotini kaart uit de PaperArt collectie. Deze kaart heeft een voetje en kan hierdoor als een klein schilderijtje neergezet worden. TSQUARE BRANDS gaat “Greetingbox” vertegenwoordigen binnen de cadeau-, lifestyle en souvenirbranche.

Mini-vaasje
TSQUARE BRANDS is een agentschap die voornamelijk actief is in de cadeau-, lifestyle en souvenirbranche. “Anhängsel” is een van de merken binnen haar portfolio. Deze mini-vaasjes, verkrijgbaar in diverse kleuren, zijn in twee uitvoeringen te verkrijgen. Het kleine model heeft een zuignapje en twee magneetjes, zodat je hem overal in huis kunt toepassen.



PaperArt gaat “Anhängsel” vertegenwoordigen in de groenbranche.

Voor meer informatie
PaperArt

TSQUARE BRANDS
Publicatiedatum: