Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

JB Groep is verhuisd naar de nieuwe locatie

Na lange dagen van verhuizen heeft JB Groep hun nieuwe bedrijfspand in Honselersdijk in gebruik genomen. Het pand is van alle moderne gemakken voorzien, vrachtauto's kunnen laden en lossen in het pand.
 

"We zijn in oppervlakte verdrievoudigd, van 1.152 m2 naar 3.000 m²", vertelt Ferry van den Berg. "Logistiek was het nodig dat we gingen verhuizen vooral voor het laden en lossen en alles is gemoderniseerd. We hebben een centraal magazijn, aparte revisie-, elektra- en lasafdeling."

Ferry is mede aandeelhouder en houdt zich hoofdzakelijk bezig met de constructies bij de JB Groep. Samen met zijn zoon Jordy, die algemeen directeur is, hebben ze met de verhuizing de toekomst van het bedrijf in het oog. "We hebben ook een aantal nieuwe medewerkers aangenomen om de taken nog beter te kunnen verdelen. Onder meer gaat Coen Schalke aan de slag als werkvoorbereider, Bas van de Brande neemt de revisie voor zijn rekening en Jeffry Neervoort gaat de veiligheid coördineren."


Voor meer informatie:
JB Groep
Veilingweg 27B
2675 BR Honselersdijk
0174 - 28 77 63
Publicatiedatum: