Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
“De bloemenbusiness wordt steeds sneller en transparanter”

Royal Flowers opent verkoopvestiging in Nederland

Tholen - Het is eigenlijk een logische stap, verklaart Wilco Visser de nieuwe vestiging van het Ecuadoraanse bedrijf Royal Flowers in Nederland. “Ruim 60 procent van de productie wordt geëxporteerd naar Canada en de VS. Vanuit Nederland kunnen we de Europese markt beter bedienen. Zo kunnen we meer diversificatie aanbrengen in onze afnemers. 50 procent export naar Noord-Amerika en 50 procent naar de rest van de wereld. Dat is het doel waar de vestiging in Rijnsburg een rol in gaat spelen.”
 

Het team van Royal Flowers tijdens IPM Essen 2018: Wilco Visser, Emile Dings, Lukas Klimesch en Tom Biondo.

Het Ecuadoraanse Royal Flowers begon in 1991 met een kwekerij van vier hectare. Vanaf 1998 ging het bedrijf zich richten op de internationale markt. Inmiddels is het uitgegroeid tot vier kwekerijen met een totaal van 120 hectare, een verkoopvestiging in Miami en nu dus ook een in Rijnsburg.



De kwekerijen produceren 1,8 miljoen stelen per week. 70 procent van de productie bestaat uit rozen. Verder bestaat het assortiment onder meer uit hortensia, delphinium en diverse groensoorten. Het bedrijf richt zich specifiek op het trouwseizoen. “Al onze producten worden voorbehandeld en geconditioneerd. Daarmee garanderen we de kwaliteit van de producten.”
 

Toekomstplannen
Uitbreiding van het assortiment en leveren op maat. Dat staat voor de komende jaren op de planning. “Daarnaast willen we wat meer gepland, meer uitgefaseerd gaan leveren”, vertelt Wilco “De bloemenbusiness wordt steeds sneller en transparanter. Doordat we in direct contact staan met de kwekerij in Ecuador, kunnen we lang van tevoren weten wat er gaat komen. We kunnen met onze afnemers communiceren over de producten die eraan staan te komen en ook met hen meedenken over de leveringen.”
 
Voor meer informatie
Royal Flowers B.V.
Laan van Verhof 56
NL-2231 BZ Rijnsburg
The Netherlands
+31.6.511.163.12
www.royalflowersgroup.com