Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ondertekening sponsorovereenkomst hoofdsponsors Nationale Zomerbloemententoonstelling

Op donderdag 31 mei jl. zijn in De Pluktuin in Naaldwijk een aantal belangrijke sponsorovereenkomsten ondertekend ten bate van de Nationale Zomerbloemententoonstelling.



Namens Rabobank Westland ondertekende Gerard van Hoeven, directeur Particulieren en Private Banking, een overeenkomst voor de periode van 2018 t/m 2020. Voorzitter Arnold Hordijk van de Nationale Zomerbloemententoonstelling bekrachtigde met zijn handtekening de verplichtingen die aan het contract zijn verbonden.
Ook voorzitter Mark Stolk en Piet van der Valk van Fonds Westland hebben namens het fonds de steun voor 2018 aan de tentoonstelling weer toegezegd.



Voorzitter Hordijk zei hierover verheugd te zijn en onderstreepte daarnaast het belang van de inbreng van alle hoofdsponsors, waartoe ook Interpolis, Loswal ‘De Bonnen’, ‘365 dagen bloemen’, Stimuflori en Heleen Valstar B.V. behoren. Hij benadrukte ook het aandeel van alle andere sponsors, zowel geldelijk als in natura en de inzet van de vele vrijwilligers en de telers, die hun producten voor de NZBT-keuring aanbieden. Gezamenlijk maken zij het mogelijk om de toekomst en de hoge kwaliteit van de tentoonstelling te waarborgen.

Voorts wijst de financiële bijdrage van de hoofdsponsors er, aldus voorzitter Hordijk, op dat de tentoonstelling voor hen waardevol is. De Nationale Zomerbloemententoonstelling is namelijk een mooie gelegenheid om tot uiting te brengen, dat het Westland niet alleen bekend staat als de groententuin van Europa, maar ook als de bloementuin van ons werelddeel. De streek produceert niet alleen heel gezonde voeding, maar ook heel veel geluksbrengers.

De tentoonstelling vindt plaats van 6 - 9 september a.s. in de Oude Kerk aan het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Voor meer informatie over tentoonstelling: www.nzbt.nl.

Publicatiedatum: