Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De 'most instagrammable' orchideëenshow van de FlowerTrials

Sion opent van maandag 11 t/m zaterdag 16 juni 2018 - exclusief voor vakgenoten - haar deuren voor de 'Most Instagrammable Orchid Show'. Op drie winkelpleinen wordt de bezoeker geïnspireerd door 'most instagrammable' schapindelingen en concepten. Zo is er het Fancy plein voor bouw- en supermarkten, de Specially presentatie voor hoogwaardige supermarkten en tuincentra en een Luxury afdeling voor bloemisten. "Op social media als Instagram worden we dagelijks overspoeld door de mooiste beelden van food en dieren, maar volgens ons is de phalaenopsis minstens zo fotogeniek en veelzijdig. Tijdens de orchid show showen we onze klanten en hun eindklanten hoe je de phalaenopsis 'instagrammable' op de winkelvloer kunt presenteren", aldus directeur-eigenaar Eric Moor.



Naast Sions' bestaande collectie phalaenopsis laat de veredelaar tijdens de FlowerTrials haar nieuwste Test-rassen en New Arrivals zien. Ook zijn de Top Models, top 10 van eigen orchideeënrassen, te bewonderen.

Sion's collectie eigen rassen groeit gestaag. Het bedrijf test jaarlijks zo'n 500 nummers en hanteert hierbij kritische selectiecriteria; er wordt getest op houdbaarheid, opbrengst en groeikracht. Moor: "Voldoet een ras niet aan onze standaard, dan wordt de verdere ontwikkeling van het soort gestopt. Onze producten moeten kwalitatief van het hoogste niveau zijn, waarin we te allen tijde kritisch blijven op de sierwaarde, bloemgrootte, bladkwaliteit en onderscheidend vermogen."

Flower Dinner: gehele keten aan tafel
Ook dit jaar brengt Sion tijdens de FlowerTrials de gehele keten bij elkaar aan tafel tijdens het Exclusive Flower Dinner op het eigen bedrijf. Hiervoor worden vertegenwoordigers van de gehele keten uitgenodigd.

De openingstijden van de FlowerTrials zijn: maandag 11 juni tot en met vrijdag 15 juni van 8.00-18.00 uur, zaterdag 16 juni van 8.00-12.30 uur.

Voor meer informatie:
Sion
www.sion.eu
Publicatiedatum: