Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Orchideeënkweker brengt parfum uit

De Hoog Orchids kweekt jaarrond tien verschillende variëteiten van Dendrobium Nobilé. Tijdens de Orchid Inspiration Days, die gehouden worden van 6 t/m 14 juni, lanceert de kweker een aantal nieuwe variëteiten, maar ook een compleet nieuw product: Eau de Parfum.


 
Omdat de Dendrobium Nobilé in bloei een zeer aangename geur verspreidt, kwam men op het idee om hier een parfum van te laten maken. "Florallure Eau de Parfum is gebaseerd op de exotische geur van onze Dendrobium Nobilé met een vleugje zachte bergamot, ondersteund door zoete oranjebloesem. Deze bloemensensatie gaat harmonieus samen met de warme basis van amber en sandelhout. Wij hebben kosten noch moeite bespaard en hebben aldus een kwalitatief goed geurtje ontwikkeld.”

De geur wordt geleverd in een flesje van 50 ml. Er werd een bijpassende display box ontwikkeld, waar zowel de parfum als de plant, een 7cm Dendrobium Nobilé, met waterbuffer en keramiek in kan worden verkocht.
 
Voor meer informatie:
De Hoog Orchids
T: (015) 2620429
E: verkoop@dehoogorchids.com
www.dehoogorchids.com
Publicatiedatum: