Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

10.000 rozen in twintigste editie 'Shop for a week' van the Wunderkammer

De bekende Shop for a Week, die onder artistieke leiding staat van meesterbloemisten Ueli Signer en Florian Seyd, is vanaf 25 mei geopend. Deze twintigste editie is gerealiseerd in samenwerking met rozenkweker Aleia Roses. De bloemkunstenaars, die bekend staan onder de naam The Wunderkammer, gaven de expositie het thema 'A Rose is a Rose is a Rose' mee. In het grachtenpand van Lensvelt, aan de Herengracht in Amsterdam, kunnen de bezoekers zich tot en met 3 juni laten verrassen door de schoonheid van de roos.



Beleving met rozen Voor de jubileum editie creƫert The Wunderkammer een bijzondere beleving. De Shop for a Week - A Rose is a Rose is a Rose is een kunstzinnige creatie waar de bezoeker kan dwalen en verwonderen in een indrukwekkend decor van meer dan 10.000 prachtige rozen. The Wunderkammer en Aleia Roses nodigen de bezoeker uit om verdwaald te raken tussen deze rozen, ze in te ademen, ze te voelen en er maximaal van te genieten. Leven gaat over liefde en wat symboliseert liefde beter dan een rode roos?



Twee ruimtes, twee belevenissen De Shop for a Week bevindt zich in verschillende ruimtes. In de eerste kamer is het gevoel strak en modern. Op de vloer is een veld van Aleia rozen waar de bezoeker doorheen kan lopen. In enkele aftakkingen staan gedecoreerde tafels. In de tweede ruimte wordt een rijk en warm decor neergezet passend bij het 17e -eeuwse plafond. Een grote eettafel, ontworpen door Ueli Signer, zal rijk worden ingedekt als een 17e -eeuws stilleven: met een combinatie van objecten en een overvloed aan Aleia rozen. Ueli Signer heeft speciaal voor deze shop veel nieuwe objecten gemaakt die gecombineerd worden met een verzameling bijzondere planten.



Voor meer informatie:
Aleia Roses
E: info@aleiaroses.com
www.aleiaroses.com


Publicatiedatum: