Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Dümmen bouwt " ’s werelds grootste technologische centrum voor veredeling" in De Lier"

Dümmen Orange heeft een start gemaakt met de bouw van het nieuwe Breeding Technology Centre (BTC) voor onderzoek in de sierteelt. Dit centrum, dat zal verrijzen in De Lier, wordt naar eigen zeggen het grootste laboratorium voor sierteeltonderzoek ter wereld en moet alle faciliteiten (laboratoria en kantoren) bundelen op een locatie. Op 9 mei j.l. kwamen Dümmen Orange en de betrokken bouwbedrijven bijeen op het kantoor van Visser & Smit Bouw in Rotterdam om de officiële start van dit project te vieren.



Het laboratorium telt drie verdiepingen met een totale oppervlakte van 4.000 m² en biedt faciliteiten voor onderzoekers en amanuenses op het gebied van fytopathologie, genetica, genomica en plantenfysiologie.

Partners in de realisatie van het pand zijn Visser & Smit Bouw (realisatie van het gebouw), Steegman (elektrotechniek), Verstappen van Amelsvoort BV (installatietechniek) en Van den Berg Klimaattechniek (klimaatkamers).

Het bouwproject is onmiddellijk na de aftrap van start gegaan. De officiële opening wordt eind 2019 verwacht.

Voor meer informatie:
Dümmen Orange
www.dummenorange.com
Publicatiedatum: