Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Floriday afstemmen vanuit de aanbodkant

Floriday wordt ontwikkeld in samenspraak met de kwekers. Dat gebeurt aan de hand van zogenaamde 'ideationsessies', ochtenden of middagen waarbij men samen nadenkt over verschillende functionaliteiten die een plek krijgen binnen het online platform.



Afgelopen maand zijn er diverse ideationsessies geweest, waaraan o.a. de bloemen- en plantenkwekers Raymond Vijverberg van Qualily, Paul Holstein van Holstein Flowers, Jaap Vreeken van Vreeken Bouvardia en Roy Ton van Arcadia Chrysanten meededen. Het thema dat bij deze sessies centraal stond was ‘Aanbod’. Aanbod-gerelateerde zaken kwamen aan de orde, zoals het beheren van voorraad, prijzen en levervoorwaarden. Naar eigen zeggen de grootste uitdaging binnen dit thema is om functionaliteiten te ontwikkelen waarmee zowel snijbloemen-, als potplantenkwekers op een efficiënte manier kunnen werken. Daarnaast wil men functionaliteiten ontwikkelen die ook daadwerkelijk een tijdsbesparing gaan opleveren.

Klik hier voor een nader verslag van deze brainstorm sessies
Publicatiedatum: