Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Desch Plantpak

Nieuwe sierpotten ‘MAYCA’ en ‘IMCA Grow&Go’ geïntroduceerd

Kleurrijk nieuws vanuit de fabriek van Desch-Epla: twee compleet nieuwe sierpotten, die helemaal passen in de trends van nu: doordacht, strak gestileerd en onderscheidend. Beide modellen zijn voorzien van een non-scratch en non-stick oppervlak en blijven dus aangenaam schoon.

‘MAYCA’ sierpot: ideale partner voor perkgoed, buxus en hortensia
De ‘MAYCA’ is voorzien van een uitstekende teeltbodem, die alle Epla-potten met elkaar gemeen hebben. De ‘MAYCA’-collectie start met twee afmetingen – 23 en 27 cm - die in de standaardkleuren uit voorraad leverbaar zijn. Afwijkende kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag. In september 2018 volgen nog drie afmetingen: 17, 19 en 29 cm. De ‘MAYCA’ matcht uitstekend met perkgoed en buxus, maar in combinatie met de hortensia zou het wel eens een bestseller kunnen worden.


De ‘MAYCA’ matcht uitstekend met perkgoed en buxus, maar samen met de hortensia heeft het de potentie van een bestseller.

‘IMCA’ Grow&Go coverpot: als de ‘MAYCA’, maar dan met waterbuffer
De ‘IMCA’ is identiek aan de ‘MAYCA’, maar dan met een speciale bodem waarmee het een Grow&Go-pot kan worden. Eerst wordt de plant geteeld in een standaard thermovorm container van Desch of in een passende standaard spuitgietpot en daarna in de ‘IMCA’ coverpot geplaatst. Dankzij de constructie van de bodem ontstaat er dan een Grow&Go-pot met waterbuffer. Zo blijft de ‘IMCA’ zelf mooi schoon!


De ‘IMCA’ wordt standaard geleverd met een speciale sticker, die de consument laat zien dat de pot een waterreservoir heeft.

De ‘IMCA’-pot wordt standaard geleverd met een speciale sticker, die de consument laat zien dat de pot een waterreservoir heeft. De ‘IMCA‘ Grow&Go’ is een ideale patiopot voor bijvoorbeeld perkgoed, lavendel en aardbeienplanten, maar ook voor kamerplanten.

Voor meer informatie:
Desch Plantpak
desch.nl
Publicatiedatum: