Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Merthus Bezemer, CEO Floramedia wordt CEO van New Green Market

Merthus Bezemer neemt als medeoprichter en CEO de dagelijkse leiding van New Green Market op zich. New Green Market is afgelopen anderhalf jaar flink gegroeid. Het bedrijf heeft inmiddels 12 werknemers. Op dit moment is het platform een online marktplaats voor bloemen en planten met beginnende digitale en logistieke diensten.

Merthus Bezemer: “Wij hebben grote ambities en de ontwikkelingen in de groene sector gaan snel. New Green Market heeft op dit moment behoefte aan een duidelijke visie en een vaste koers. Voor mij persoonlijk is het een geweldig avontuur, waar ik ervan overtuigd ben dat we met dit nieuwe bedrijf zeer succesvol zullen zijn”.
 
Merthus Bezemer werkte ruim acht jaar bij Floramedia Group. Als CEO was hij verantwoordelijk voor de huidige koers van het bedrijf en heeft hij succesvol Floramedia door een aantal moeilijke jaren geleid. Inmiddels kan hij Floramedia met een gerust hart overdragen aan zijn opvolger Joris Verweij. De voormalig CFO/COO van Floramedia wordt met ingang van 1 juni 2018 de nieuwe CEO van Floramedia. Hij volgt Merthus Bezemer op die per 1 juni a.s. start als CEO van dé online marktplaats voor bloemen en planten “New Green Market”.
 
Kijk voor meer informatie over New Green Market op: www.newgreen.market

Voor meer informatie:
Floramedia Groep
Rezja Blaas, Strategisch Marketing Manager
Kleine Steng 1
1551 NC Westzaan
T: +31 (0)75 64 76 777
www.floramedia.com
Publicatiedatum: