Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gebr. Pletting wint gratis filmopname van het bedrijf

Tijdens de afgelopen Mechanisatietentoonstelling te Vijfhuizen, in januari van dit jaar, organiseerde Sercom een prijsvraag voor de eindgebruikers van hun systemen. Daaraan was een bijzondere prijs verbonden; een filmopname van het bedrijf, met behulp van een drone.



De vraag was hoeveel Sercom computers, die tot 31 december 1999 in bedrijf zijn gesteld, werken met de meest recente software-versie. Het antwoord hierop is 128 stuks en het juiste antwoord kwam van de heer Bart Pletting van de firma Gebroeders Pletting te Heemskerk. Maandag 30 april vond de prijsuitreiking plaats en bezocht Jan-Willem Lut, directeur van Sercom, de gebroeders Pletting, waar hij de prijs overhandigde aan Bart Pletting.



Gebr. Pletting is een specialist in het kweken van Muscari. Voor de opslag van deze bloemen maakt men gebruik van een Sercom SC900 klimaatcomputer.


Voor meer informatie:
Sercom Regeltechniek
0252-416530
sales@sercom.nl
www.sercom.nl
Publicatiedatum: