Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
IFTF, 7 t/m 9 november

Voorbereidingen World of Flowers 2018 gestart

Over 6 maanden is het zover, dan opent de International Floriculture and Horticulture Trade Fair (IFTF) haar deuren weer in Vijfhuizen. Van 7 t/m 9 november is de Expo Haarlemmermeer weer het bruisende centrum voor de internationale sierteeltsector en komen bezoekers van over de hele wereld naar de IFTF om de laatste ontwikkelingen te zien en te beleven en nieuwe inspiratie en contacten op te doen.


 
Inmiddels is de World of Flowers, geïnitieerd door Green Team Consultancy+ een vaste waarde geworden van de IFTF. Het evenement heeft als doel internationale bezoekers te inspireren, te informeren over de belangrijkste ontwikkelingen op hun vakgebied en te verbinden aan bedrijven die oplossingen bieden.

Sinds de eerste editie in 2014 is het aantal internationale bloemisten dat de World of Flowers bezoekt gegroeid naar bijna 1.500 uit meer dan 50 landen en in deze vijfde editie verwacht men een sterke groei in kwalitatief interessante bezoekers. Naast de inmiddels vaste onderdelen, zoals de Wim Hazelaar Trofee (3e editie), de Student Challenge (2e editie) en de Florist Lounge, worden dit jaar de Inspiration Zones toegevoegd. Dit is een vervolg op de vorig jaar voor het eerst georganiseerde en succesvolle World of Trends.
 

Voor meer informatie:
Green Team Consultancy
Marcel Groen
M: +31 6 37559168
www.greenteamconsultancy.com
Publicatiedatum: