Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bloomon zet met moederdagbos eerste stap richting cadeaumarkt

"We zijn klaar voor de piek"

Tholen - Moederdag is aanstaande en bloomon springt daar dit jaar op in met een speciale actie. "We bieden een luxe Moederdagbos met extra veel bijzondere seizoensgebonden bloemen die we in het Moederdagweekend bezorgen", vertelt Reinoud Haal, Global Head of Growth bij bloomon.



Zolang de voorraad strekt
"Het is voor ons de eerste keer dat we een eenmalige cadeaubos aanbieden die we ook nog eens in het weekend bezorgen. Om versheid van de bloemen te garanderen, is de moederdagbos beschikbaar zolang de voorraad strekt. Het vergt enkele aanpassingen binnen ons huidige proces, met name voor onze inkoop. We hebben het inkopen, produceren en bezorgen van losse bossen de afgelopen weken succesvol getest. De relaties met onze kwekers en andere partners zijn sterk, waardoor we snel kunnen schakelen en een kwalitatief goed en vers product kunnen bezorgen in het Moederdagweekend."

De reacties op de actie zijn volgens Reinoud positief. "We hebben al een hoop orders ontvangen van zowel nieuwe als bestaande klanten en zijn klaar voor een piek de komende dagen."

Bezorgen of bezoeken
Is het niet leuker om, i.p.v. het sturen van een bloemetje, gewoon bij je moeder langs te gaan? "Natuurlijk", beaamt Reinoud, "een persoonlijke bezorging is altijd leuker. Maar niet iedereen is in de gelegenheid om zijn of haar moeder een persoonlijk bezoekje te brengen. En ook wanneer je wel op bezoek komt, wil je natuurlijk verzekerd zijn van een stijlvolle bos bloemen. Dan kan onze service ook uitkomst bieden. We zien dan ook dat klanten de bloemen op zaterdag thuis laten bezorgen en de bloemen op Moederdag alsnog persoonlijk overhandigen aan hun moeder."

Cadeaumarkt
De markt kent bloomon van de bezorging van bloemen op abonnementsbasis, maar met deze actie zet het bedrijf de eerste stap richting de cadeaumarkt. "Hiermee spelen we in op de toenemende vraag naar los te bestellen bloomon-bossen, bijvoorbeeld als cadeau. De enthousiaste reacties en vraag naar deze eerste cadeaubos maken een verdere uitrol zeer waarschijnlijk", vertelt Reinoud.

Voor meer informatie:
bloomon
085-8884404
service@bloomon.nl
www.bloomon.nl