Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Vermeer & Bakkenes happy met plantmachine Machinnova

"Nog maar 2 man nodig voor het oppotten"

Vermeer & Bakkenes uit Maasdijk is een landelijk opererend bedrijf dat oppotwerk op locatie verricht. Volgens eigenaar Martin Vermeer biedt de automatische plantmachine van Machinnova grote voordelen op het gebied van:

Kwaliteitsverbetering: Een gewaardeerde klant van Vermeer & Bakkenes ervaart inmiddels de voordelen een Machinnova automatische plantmachine. De plantkwaliteit is uitermate constant: Op dezelfde plaats met dezelfde plantdiepte ook bij meerdere planten in een pot. Een werkwijze die handmatig niet te evenaren is.



Arbeidsbesparing: Een oppotploeg bestaat in het algemeen uit drie tot vier personen: twee personen aan de oppotmachine, één persoon die de potgrond, planten en trays met planten aanvoert en één persoon die de planten van de transportband haalt en op de grond zet. Dit in combinatie met de pottenvuller, heftruck en transportbanden. Door de automatische plantmachine zijn er slechts twee personen nodig en biedt de machine een hoge capaciteit tot 7.200 planten per uur.

Arbeidsomstandigheden: De automatische plantmachine biedt de medewerkers meer afwisseling in werkzaamheden en minder fysieke belasting: een aanzienlijke verbetering in de arbeidsomstandigheden.
Organisatie: Het werken op locatie vraagt een duidelijke planning. Dankzij de constante snelheid is de duur van de oppotwerkzaamheden beter te plannen, dit in tegenstelling tot handmatig planten. Werkzaamheden worden beter georganiseerd, zeker bij het inzetten van seizoenskrachten.

Flexibiliteit: De Machinnova automatische plantmachine is zeer snel om te bouwen naar een andere pot/tray configuratie. Uitgerust met een breed pakket aan pot- en brontray maten, een extra brontray is eenvoudig en tegen lage kosten toe te voegen. De trays variëren van 18 gaats t/m 480 gaats (van 10 mm t/m 80 mm) met dezelfde verstelbare grijper en potmaten van 9 t/m 27 cm. De machine staat op wielen en is dan ook eenvoudig te verplaatsen.
Kortom, een aanwinst voor het machinepark van Vermeer & Bakkenes.

Voor meer informatie:
Machinnova BV
Aventurijn 836
3316 LB Dordrecht
T: +31 (0)78 65 49 963
E: info@machinnova.nl
www.machinnova.nl

Vermeer & Bakkenes
Martin Vermeer
De Vierde Hoeve 5
2676 CP Maasdijk
T: 0174-521127
F: 0174-521888
www.oppotbedrijf.nl
Publicatiedatum: