Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Powerhouse en Energy Pool bundelen krachten voor levering noodvermogen

Powerhouse is in ontwikkeling en manifesteert zich steeds meer als de energy-tech company in de energiemarkt. In dat kader van deze ontwikkeling zijn Powerhouse en Energy Pool een strategische samenwerking aangegaan omtrent het leveren van noodvermogen. Hiermee breidt Energy Pool, de Europese demand respons solution provider, zich verder uit naar de Nederlandse energiemarkt en neemt daarmee de ervaring vanuit meerdere landen met zich mee.



Powerhouse is sinds 2005 actief in de Nederlandse energiemarkt en heeft daarmee een ruime ervaring en kennis opgedaan. De samenwerking zorgt voor een bundeling van krachten. "In de energiemarkt gaat de ontwikkeling snel en dat geldt ook voor de ontwikkelingen omtrent hard- en software. In plaats van dat Powerhouse het allemaal zelf gaat ontwikkelen, is de samenwerking ontstaan met Energy Pool en zo wordt gebruik gemaakt van een gecombineerde geavanceerde techniek. Dit geeft Powerhouse de mogelijkheid sneller te groeien en zijn portfolio uit te breiden met nieuwe innovatieve energie management services."

Noodvermogen
Dat de samenwerking een succes is, blijkt volgens beide bedrijven uit het winnen van de eerst gedane bieding voor de tender in mei van Tennet. Het eerste commerciƫle succes is reeds een feit. Noodvermogen zal in de toekomst door een minder voorspelbare markt vaker voorkomen en dus zal noodvermogen door TenneT vaker worden afgeroepen. De bedoeling is dat de samenwerking de komende tijd verder wordt uitgebreid en meerdere commerciƫle successen worden bereikt.

Voor meer informatie:
Powerhouse
T +31 88 770 7715
www.powerhouse.nl
info@powerhouse.nl

Publicatiedatum: