Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bruidsmodekoningin Mary Borsato doopt eigen lelie

Bruidsmodespecialist Mary Borsato doopte samen met haar bruidsmodellen haar eigen lelie. Zij deed dit ter gelegenheid van de opening van de lelieshow in Keukenhof. Lelie “Mary’s Romance” is beschikbaar gesteld door Roselily. Deze roze lelie is bijzonder geschikt voor bruidswerk. De lelie geurt niet en geeft geen stuifmeel.



In de laatste twee openingsweken van Keukenhof vormt de grootste lelietentoonstelling ter wereld de romantische finale van de bloemenshows.
Ruim 15.000 lelies in circa 300 rassen sieren op imposante wijze het Willem-Alexander Paviljoen.

Tot op de laatste dag op 13 mei staat de agenda van Keukenhof bol van de kleurrijke bloemenshows. Keukenhof blijft haar bezoekers verrassen en inspireren met bloemen. Naast de bolbloemen in het park, zorgen 500 bloemenkwekers voor nieuwe producten van topkwaliteit in de paviljoens. De bloemenshows onderstrepen het thema van 2018 “Romantiek in Bloemen” en werken toe naar een wel heel romantisch slotstuk: de grootste lelieshow ter wereld.



Vanavond tijdens het YourLily-boekendiner wordt het eerste exemplaar van het nieuwste YourLily boek in aanwezigheid van handelaren, kwekers en andere stakeholders, uitgereikt aan Dennis van der Lubbe, de nieuwe directeur van Bloemenbureau Holland. Deze serie interieurboeken vol leliearrangementen in combinatie met andere bloemen en interieurstyling inspireert al jaren bloemisten en designers over heel de wereld.

bron: Keukenhof

Publicatiedatum: