Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Burgemeester en wethouders vergaderen in tulpenveld

De burgemeester en wethouders van gemeente Noordoostpolder vergaderden gisteren in een tulpenveld bij Ens. Burgemeester Aucke van der Werff: “In de aankomende weken verandert Noordoostpolder weer in een kleurrijk palet, waar duizenden bezoekers op af komen. De bloeitijd van de tulpen vieren we jaarlijks met het Tulpenfestival, dat aankomende zaterdag start. Om deze bijzondere periode te markeren, hebben we als college besloten onze agenda aan te passen en te vergaderen aan de rand van het tulpenveld.”



Langste tulpenroute
Tijdens het Tulpenfestival, van zaterdag 21 april tot 6 mei, wordt er weer van alles georganiseerd rondom de 3000 hectare aan tulpenvelden. Een belangrijk onderdeel is de Tulpenroute. Noordoostpolder heeft de langste aaneengesloten route, die 120 kilometer langs tulpenvelden en tulpenbollenkwekers voert.

In deze periode werken veel agrariërs samen om de duizenden bezoekers te ontvangen, samen met andere ondernemers en een groot aantal vrijwilligers dat meehelpt alle activiteiten te organiseren.



Een bont decor
Het college was gisterochtend te gast bij tulpenboeren Rob en Liesbeth Balk. De tulpensoorten White princes en Purple princes vormden het decor van de wekelijkse bestuursvergadering.

Voor meer informatie:
Gemeente Noordoostpolder
www.noordoostpolder.nl


Publicatiedatum: