Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kijkje in de showtuin van Continental Breeding in Ecuador

Met het oog op het trouwseizoen geeft Jet Fresh Flower Distributors ons een kijkje in de Mayra's Roses Series Garden Roses en Bellalinda Spray Roses van de rozenkweker Continental Breeding. Michael Black van Jet Fresh Flower en JFTV bezochten de showroom van de kweker in Cayambe, Ecuador waar Esteban Izurieta, de vertegenwoordiger van Continental Breeding in Ecuador, ons rondleidt bij enkele van de nieuwe Mayra's Series rozen en hun best verkopende Spray Rose variĆ«teiten. 



Volgens Jet Fresh Flowers zijn de Mayra en Bellalinda series geweldig om te gebruiken bij trouwerijen en worden de rozen ook steeds populairder in de Verenigde Staten. Daarnaast zijn de twee series uitstekend te combineren in bruidsboeketten: "Niet alleen om hun grote bloemen, maar ook door hun bij elkaar passende kleuren. Door de Mayra's en Bellalinda rozen te combineren, kun je spelen met grootte en diepte door rozen van soortgelijke kleuren te gebruiken."



Bron: jetfreshflowers.com

Voor meer informatie:
Jet Fresh Flower Distributors
www.jetfreshflowers.com
Publicatiedatum: